• 06-30 940-87-27 • 06 1 450-42-25 Kaczander Ágnes

Tájékoztatók

Magánóvodánk 25. éve működik Budapesten, a Margitszigeten. Intézményünk egy egyedülálló sportóvoda, mely a természetvédelmi terület szívében a gyermekeknek (és ezáltal szüleiknek) a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja angol és magyar nyelven egyaránt.

Az óvoda megalapítója és vezetője Kaczander Ágnes olimpikon úszóbajnok, úszó szakedző, bánásmód-pszichológus.

Az Úszó Pingvin Magánóvoda sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. A különféle napi rendszerességgel végzett sportokba és a játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos és kivételes testi / szellemi fejlődést a gyermekek számára. Ha a sport révén egy életre megalapozná gyermeke egészségét, ha az átlagosnál többre vágyik, ha a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, kérjük látogasson el hozzánk és engedje meg, hogy bemutassuk magánóvodánkat!

Célunk, hogy a magánóvodánkból kikerülő gyermekek testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan, fitten, egészségesen és önbizalommal telten kezdjék meg az iskolás éveiket. A gyerekeket körülvevő kompromisszumok nélküli szeretetet és szakértelmet válogatott szakemberek (képzett óvónők, dadusok, sportorvos, logopédus, védőnő, sport szakedzők, buszsofőr és a vezetőség) biztosítják, hiszen mi magunk is tisztában vagyunk azzal, miszerint „gyermek csak egy van”.

Intézményünk Budapest szívében, a természetvédelmi oltalom alatt álló, gépjárműforgalom elől elzárt margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sport Uszodában egy kifejezetten óvodai tevékenységre átalakított és gyerekbarát módon berendezett, közel 300 m2 alapterületű helyiségben működik. A magánóvoda három csoportszobával, közös és egyéni fejlesztést biztosító helyiségekkel, saját használatú medencével, tornateremmel és megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. Az óvodába járó lurkók számára természetesen a helyi adottságokra építve számos játszótér is a rendelkezésükre áll.

Úszó Pingvin Magánóvoda - Tájékoztatók
Úszó Pingvin Magánóvoda – Tájékoztatók