• 06-30 940-87-27 • 06 1 450-42-25 Kaczander Ágnes

Programok

Magánóvodánk alapvető célja, hogy a lehető legtöbb elérhető programot és helyszínt összegyűjtse és megismertesse a gyerekekkel, hogy ezzel is színesítse a gyermekéveket, bővítse tudásukat. A gyermekek szórakoztatása és tanítása, látókörük tágítása érdekében felkutatunk, megvizsgálunk és a nevelési programba beillesztjük a megfelelő programokat.

Minden óvodai csoport a nevelési programnak megfelelő saját program tervvel vág neki az adott óvodai évnek. A magánóvodai programok kiválogatása felépítésük és egymásra épülésük a gyermekek szórakozását valamint testi, érzelmi és értelmi fejlődésük elősegítésére, továbbfejlesztésére irányul. Természetesen számtalan valódi közösségi, azaz egységes magánóvodai program is szerepel a repertoárban, hisz a közösségi élmény felülmúlhatatlan.

A nyári és kora őszi időszakokban elsősorban a kirándulásokat és az egyéb szabadtéri programokat részesítjük előnyben, egyúttal kihasználjuk a forgalommentes tiszta levegőjű Margitsziget adata előnyöket (sportok, állatkert, játszótér, kalandpark, kirándulások, séták, légvárazás, gyermeknap, stb.).

Év közben a rosszabb hűvösebb idő beköszöntével ütemezzük be programunkba a zárt térben megvalósuló rendezvényeket, programokat (színház, mozi, játszóház, múzeum, sportok fedett térben, stb.). Ezen eseményeket magánóvodánk természetesen mind-mind térítésmentesen biztosítja.

A fenti rendszeres programok mellett az év folyamán több nyílt és zártkörű rendezvényt is lebonyolításra kerül magánóvodánkban. A programokkal mind-mind a gyermekek szórakoztatását illetőleg tudásuk-fejlődésük bemutatását, élményeik gazdagítását önbizalmunk növelését célozzuk meg.

A programokról a szülőket mindig időben, hírlevelünk útján előre értesítjük.

Programok magánóvodánkban:

rendszeres programok: nyílt rendezvények: zártkörű rendezvények:
színház, bábszínház évzáró születésnapok
kirándulások úszóbemutató mikulás
múzeum, kiállítások anyák napja húsvét
állatkert karácsonyi ünnepély bohócprogram
cirkusz Márton napi mulatság légvárazás
kalandpark, játszóház mikulás kupa gyermeknap
csillagvizsgáló síelés nagy sportágválasztó
cseppkőbarlang
Programok a magánóvodánkban
Programok a magánóvodánkban