• 06-30 940-87-27 • 06 1 450-42-25 Kaczander Ágnes

Miért fontos angolt tanulni az óvodában?

Nyelvtudás nélkül manapság nagyon nehéz érvényesülni, ezért szükséges megadni gyermekünknek minden olyan segítséget, amely által könnyebben veheti a későbbi akadályokat. Az óvodai angol tanulás igen hasznos és nem kell félni attól, hogy a gyermek számára megterhelő.

Sokan nem tudják, de a nyelvtanulást már fél éves kortól elkezdheti a gyermek. Azért fontos korán elkezdeni, mert fél éves és 6 éves kor között a gyermekek minden újdonságra fogékonyak, erőlködés nélkül megtanulnak mindent és ez csöppet sem jelent megterhelést számukra. Velünk könnyedén és játékosan sajátíthatja el csemetéje az angol nyelv alapjait és építheti rá később nyelvtudását.

Minél előbb elkezdik a gyerekek a nyelvtanulást, annál jobban rögzülnek a szavak, a kiejtés és később akár anyanyelvi szinten képesek lesznek elsajátítani a nyelvet. Ezáltal a későbbi nyelvi fejlődésük egyszerűbb és gördülékenyebb lesz. Ráadásul azok a gyerekek, akik már kiskoruktól tanulnak idegen nyelvet, sokkal nyitottabbá válnak az új dolgokra.

Ha Ön is szeretné gyermeke nyelvtudását megalapozni, írassa be óvodánkba!

Angol tanulás az Úszó Pingvin Magánóvodában
Angol tanulás az Úszó Pingvin Magánóvodában