Ön is szeretné, ha gyermeke könnyen elsajátítaná az angol nyelvet? Ezért Ön is nagyon sokat tehet! Kisgyermekkorban a legfogékonyabb az ember a nyelvtanulásra, de ez csak akkor lesz igazán sikeres és eredményes, ha megfelelően foglalkozunk vele.

A kulcsszó a figyelem: ha sikerül megragadnia a kicsi érdeklődését, onnan már minden megy magától. Játékos feladatokon keresztül fejlessze szókincsét minden nap, lehet ez kifestő, éneklés, mondóka vagy csak vidám szókártyák, ha a kicsi olyan dolgokon keresztül ismeri meg az angol nyelvtant, amelyek érdeklik, akkor szinte magától ráragad az, amit más, felnőttként kínkeservesen sajátít el. Figyeljünk arra, hogy ezek a játékok minden nap ismétlődjenek, így elérhetjük, hogy mire iskolába kerül a kicsi, már egy biztos nyelvi alappal rendelkezzen.

Számunkra nemcsak az a fontos, hogy gondoskodjunk a gyerekekről, hanem küldetésünknek tartjuk, hogy minden kicsi naponta valami újat tanuljon. Tegyünk együtt gyermeke nyelvérzékéért és tanítsuk meg őket közösen az angol nyelvre!

Hogyan fejleszthető egy kisgyermek nyelvérzéke - Úszó Pingvin Magánóvoda

Hogyan fejleszthető egy kisgyermek nyelvérzéke – Úszó Pingvin Magánóvoda

Az alábbiakat olvasta már?