• 06-30 940-87-27 • 06 1 450-42-25 Kaczander Ágnes

Hogyan fejleszthető a kisgyermek nyelvérzéke?

Ön is szeretné, ha gyermeke könnyen elsajátítaná az angol nyelvet? Ezért Ön is nagyon sokat tehet! Kisgyermekkorban a legfogékonyabb az ember a nyelvtanulásra, de ez csak akkor lesz igazán sikeres és eredményes, ha megfelelően foglalkozunk vele.

A kulcsszó a figyelem: ha sikerül megragadnia a kicsi érdeklődését, onnan már minden megy magától. Játékos feladatokon keresztül fejlessze szókincsét minden nap, lehet ez kifestő, éneklés, mondóka vagy csak vidám szókártyák, ha a kicsi olyan dolgokon keresztül ismeri meg az angol nyelvtant, amelyek érdeklik, akkor szinte magától ráragad az, amit más, felnőttként kínkeservesen sajátít el. Figyeljünk arra, hogy ezek a játékok minden nap ismétlődjenek, így elérhetjük, hogy mire iskolába kerül a kicsi, már egy biztos nyelvi alappal rendelkezzen.

Számunkra nemcsak az a fontos, hogy gondoskodjunk a gyerekekről, hanem küldetésünknek tartjuk, hogy minden kicsi naponta valami újat tanuljon. Tegyünk együtt gyermeke nyelvérzékéért és tanítsuk meg őket közösen az angol nyelvre!

Hogyan fejleszthető egy kisgyermek nyelvérzéke óvodás korban?
Hogyan fejleszthető egy kisgyermek nyelvérzéke óvodás korban?